30 Aralık 2008 Salı

İSRAİL,SİZ BİR DÜNYA

Müslümanlar arasındaki anlaşmazlıktan istifade ederek kurulan gecekondu İsrail yine müslümanlar arasındaki anlaşmazlıklardan istifade ederek kanlı terör eylemlerine bir yenisini daha ilave ediyor.
Tuğlası insan bedeni,harcı kan ve gözyaşı olan gecekondu İsrailin,üç gün içersinde üçyüz Filistinliyi şehit ettiği bu son katliama cesaret edebilmesi aslında müslüman ülkelerin suskunluğudur.
Türkiye tarihi misyonuna uygun davranmalı ve hiç değilse İstanbul un güvenliğini sağlamak adına Filistin direnişine tam destek vermelidir.İstanbul un yeri,Kudüs ün,Nablus un,Gazze nin yanıdır.Çünkü Kudüsü savunmak bir anlamda İstanbul u savunmaktır.
İşgalcilerin Gazze de,Nablus ta ,Ramallah ta yerinden oynattığı her taş,Türkiye nin varlığını biraz dahaortadan kaldırmak içindir.
İstanbul ve Kudüs ün güvenliğini sağlamak adına yapılacak ilk şey yeryüzündeki tüm insanlığa zarar vermeye başlayan gözü olduğu kadar gönlünüde kirleten bu gecekondunun en kısa zamanda ortadan kaldırılmasıdır.
İşgalcileri kanlı eylemleri ile birlikte tarihin çöplüğüne göndermek aynı zamanda insanlık adına gerçekleştirilecek en soylu eylemlerden birisi olacaktır.İsrailsiz bir dünya,şüphe yokki çok daha huzurlu ve güvenli olacaktır

Hiç yorum yok: